Arama
Arama Sonuçları
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Bedava bitti!.. Faturalar kabaracak
2023 Nisan ayında uygulamaya konan 25 metreküplük doğalgaz uygulaması 1 Mayıs 2024 itibarıyla sona erdi. Devlete 43 milyar liraya mal olan desteğin sona ermesiyle, faturalarda 150-200 liralık bir artış olacak.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Doğalgazda Mart ayı tarifesi açıklandı
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını aktardı.
O ilçeler de doğalgaza kavuşuyor!
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ilçe halkı için önemli bir gelişmeyi duyurdular… KARGAZ Yetkilileriyle ilçelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, 2024 yılı içerisinde ilçelerde doğalgazın yakılacağı bilgisini verdiler.
Kastamonu’da arsanız varsa devlet el koyabilir! Acele kamulaştırma kararı…
Aralarında Kastamonu’nun da olduğu, Türkiye'nin dört bir yanında enerji nakil hatları, lojistik merkezi ve doğalgaz dağıtım tesisi yapımı için acele kamulaştırma kararı alındı. Konuya dair Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de de yayımlandı
Erdoğan'dan doğalgaz fiyatı açıklaması
Erdoğan, "Özellikle önümüzdeki süreçte Türkiye’de kurulacak fiziki doğal gaz üssü gibi atacağımız somut adımlarla küresel doğal gaz fiyatı Türkiye’de belirlenecek" dedi.
'Aile ve Gençlik Bankası' kuruluyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Gençlik Bankasıyla ilgili, “Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık" dedi.
25 milyar dolar Türkiye'nin cebinde kaldı
Türkiye'nin enerji ithalatı faturasının bu yıl sonu itibarıyla geçen yıla göre yüzde 26,4 azalışla 71 milyar dolara düşeceği öngörülüyor.
Doğal Gazda faturasız dönem
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı
BOTAŞ açıkladı: Doğalgaza bu ay zam var mı?
Eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadı.
Tehlike artıyor! popüler uygulamalar siber saldırıların hedefinde
Sundukları olanaklarla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan teknolojik çözümler, karşı karşıya kaldıkları zafiyetler nedeniyle kullanıcıları için riskleri de beraberinde getiriyor.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
Yeni Nesil Cüzdan “Hayhay”
Yeni nesil cüzdan Hayhay; FinTek (Finansal Teknoloji) ürünleri ile kullanıcılarına finansal işlemlerini pratik bir şekilde yönetmeleri için olanak sağlayan bir uygulama.
Resmi Gazete’de yayımlandı: Doğalgaz piyasasına yeni düzenleme
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tüketicilerin korunması amacıyla doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarına ilişkin tedbirleri belirledi.
EPDK’dan 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz ulaştırılacağını açıkladı.
Depremler korkuttu, uzmanlar süre verdi
Haber 7'nin haberine göre; Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin artçılarının 1-2 yıl daha devam edebileceğini kaydeden uzman isimler, 5-6 büyüklüğünde depremler olabileceğini söyledi.
Doğal gaz gemisi Türkiye’ye varmak üzere yolda
Cezayir'in Arzew Limanı'ndan yola çıkan "Berge Arzew" adlı sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) gemisinin yarın Türkiye'de olması bekleniyor.
TCMB açıkladı: işte enflasyonu yükselten nedenler
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), temmuz ayı enflasyonunu değerlendirdi "Aylık Fiyat Gelişmeleri" raporunu yayınladı. TCMB, Temmuz ayı enflasyonunda ücret artışları ile döviz kurlarındaki yükselişin etkili olduğunu açıkladı
Dünya’da 6,5 milyar insan aşırı sıcaklara maruz kaldı
Küresel nüfusun yüzde 81'ini oluşturan 6,5 milyardan fazla insan, geçen ay en az bir gün aşırı sıcaklığa maruz kaldı. En az 2 milyar insan ise küresel ısınmanın etkilerini çok güçlü bir şekilde hissettti. Aşırı sıcak havaya maruz kalan insanların sayısı 3,5 milyara ulaşarak 10 Temmuz'da zirve yaptı.
BOTAŞ'tan açıklama... Doğalgaza bu ay...
BOTAŞ, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olan doğalgaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.
Ekmeğe büyük zam yolda: 10 lirayı aşacak
Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu; "Ekmek maliyetinin 10 TL bandına çıkması bekleniyor. Bu yüzden ekmek fiyatının 12 TL olması planlanıyor" dedi.
Tarih belli oldu! 1 milyon kişi erken emekli olacak
Emeklilik sistemi için iki dev reform Meclis'in açılmasıyla gündeme gelecek...